• ВИЗИР
  • MEGA RADIO 7
  • image

AVTO STAKLA

TOP FIRMI VO MAKEDONIJA

1797
EURO GLASS
140675.jpg
140675.jpg
79374.jpg
75726.jpg
75731.jpg
75721.jpg
75724.jpg
120726.jpg
120730.jpg
120731.jpg
120727.jpg
120728.jpg
120729.jpg
120732.jpg
75719.jpg
75720.jpg
75723.jpg
75725.jpg
75727.jpg
75728.jpg
75729.jpg
75730.jpg
75732.jpg
75733.jpg
75734.jpg
75735.jpg
75736.jpg
75737.jpg
75738.jpg
75739.jpg
75740.jpg

 

 

EURO GLASS 

ЗАМЕНА И ПОПРАВКА НА ВЕТРОБРАНСКИ СТАКЛА НА СИТЕ ВИДОВИ ВОЗИЛА,

ЗАМЕНА И СЕРВИС НА СИТЕ ЕЛЕКТРИЧНИ ПОДИГНУВАЧИ НА АВТОМОБИЛСКИ СТАКЛА!

 

 

Располагаме со свој лагер за сите типови авто стакла за сите видови на патнички и товарни возила. 

Исто така располагаме и со лагер на механизми и резервни делови за рачно и електрично подигнување на странични авто стакла за сите типови возила.

 

  • EURO GLASS  се занимава со репарирање на ветробрански стакла!
  • ПРОМЕНА И СЕРВИС НА АВТО СТАКЛА
  • ПРОМЕНА НА МЕХАНИЗМИ ЗА АВТО СТАКЛА
  • АВТО СТАКЛАТА И МЕХАНИЗМИТЕ ЗА АВТО СТАКЛА СЕ СО ВРВЕН КВАЛИТЕТ
  • НАШИОТ ПРОФЕСИОНАЛЕН ТИМ СЕКОГАШ ЌЕ ВИ ОВОЗМОЖИ КВАЛИТЕТЕН И БРЗ СЕРВИС!!

 

Вградените автостакла ги поседуваат сите сигурносни ЕУ сертификати,

а одредени стакла имаат и дополнителна UV заштита!

 

СТАКЛА ЗА СИТЕ СВЕТСКИ МАРКИ И МОДЕЛИ НА ВОЗИЛА!!!

ПРОМЕНА ВЕДНАШ!

  

 

Јави се веднаш
tel: 078/226 468 177
Булевар Никола Карев бб
02/2611 031

STAKLO ZA RETROVIZOR MK, SOFERSAJBNI ZA KAMIONI MK, SOFERSAJBNI VO SKOPJE, PROMENA NA PREDNO STAKLO, PROMENA NA AVTO STAKLA, PRODAZBA NA AVTO STAKLA, AVTO STAKLA, LEPENJE NA SOFERSAJBNI, LEPTIR STAKLA ZA KOLI MK, POLOVNI SOFERSAJBNI, POPRAVKA NA SOFERSAJBNI, PROMENA NA SOFERSAJBNI, SOFERSAJBNI, SOFERSAJBNI I STAKLA MK, SOFERSAJBNI ZA SITE VOZILA, STAKLA ZA KOLI, STAKLO ZA PREDNA VRATA, VETROBRANSKI STAKLA, ZADNA SOFERSAJBNA, PROMENA NA SHOFERSHAJBNA MK, PRODAZBA NA RETROVIZORI, POPRAVKA NA RETROVIZORI,

STAKLO ZA RETROVIZOR MK, SOFERSAJBNI ZA KAMIONI MK, SOFERSAJBNI VO SKOPJE, PROMENA NA PREDNO STAKLO, PROMENA NA AVTO STAKLA, PRODAZBA NA AVTO STAKLA, AVTO STAKLA, LEPENJE NA SOFERSAJBNI, LEPTIR STAKLA ZA KOLI MK, POLOVNI SOFERSAJBNI, POPRAVKA NA SOFERSAJBNI, PROMENA NA SOFERSAJBNI, SOFERSAJBNI, SOFERSAJBNI I STAKLA MK, SOFERSAJBNI ZA SITE VOZILA, STAKLA ZA KOLI, STAKLO ZA PREDNA VRATA, VETROBRANSKI STAKLA, ZADNA SOFERSAJBNA, PROMENA NA SHOFERSHAJBNA MK, PRODAZBA NA RETROVIZORI, POPRAVKA NA RETROVIZORI,

AVTO STAKLA, LEPENJE NA SOFERSAJBNI, LEPTIR STAKLA ZA KOLI MK, MEHANIZAM ZA AVTO STAKLA MK, MEHANIZAM ZA PROZORI MK, MERCEDES 190E RETROVIZOR, NISSAN JUKE RETROVIZOR MK, PAZAR 3 RETROVIZOR, POLOVNI SOFERSAJBNI, POPRAVKA NA RETROVIZORI, POPRAVKA NA SOFERSAJBNI, PRODAZBA NA AVTO STAKLA, PRODAZBA NA RETROVIZORI, PROMENA NA AVTO STAKLA, PROMENA NA PREDNO STAKLO, PROMENA NA SHOFERSHAJBNA MK, PROMENA NA SOFERSAJBNI, REKLAMA 5 RETROVIZOR, RETROVIZOR ALFA 147 - 156 CENA MK, RETROVIZOR AUDI 80 - A3 - A4 MK, RETROVIZOR BMW 1 - 5 - 7 MK, RETROVIZOR CITROEN JUMPER, RETROVIZOR HONDA JAZZ, RETROVIZOR MAZDA 2 - 3 – 6 - CX 5 RETROVIZOR, RETROVIZOR OPEL ASTRA J VEKTRA ZAFIRA RETROVIZOR, RETROVIZOR PEUGEOT 106 206 307 308 408 508 607 807 5008, RETROVIZOR RENAULT CLIO 2 3 SCENIC RENO MEGAN 3... RETROVIZOR, RETROVIZOR WV GOLF 1 2 3 4 5 6 7 PASAT POLO RETROVIZOR MK, RETROVIZORI MK, RETROVIZORI ZA KOLA MK, RETROVIZORI ZA MOTOR, SOFERSAJBNA ALFA ROMEO 147 156 CENA, SOFERSAJBNA AUDI 80 A3 A4 A6 B6 CENA, SOFERSAJBNA BMW E36 E46 E60 E80 CENA, SOFERSAJBNA CENA, SOFERSAJBNA GOLF 2 3 4 5 6 7 SOFERSAJBNA CENA, SOFERSAJBNA MAZDA 3 6… CENA, SOFERSAJBNA MERCEDES 190, SOFERSAJBNA OPEL ASTRA G H... CENA, SOFERSAJBNA PEUGEOT 206 207 307 308 406 407 508 607 807... CENA, SOFERSAJBNA REKLAMA 5, SOFERSAJBNA RENAULT CLIO 1 2 RENO 5 19 MEGAN LAGUNA ... CENA, SOFERSAJBNA SKOPJE, SOFERSAJBNA ZA BMW E90 CENA, SOFERSAJBNI MK, SOFERSAJBNI I STAKLA MK, SOFERSAJBNI VO SKOPJE, SOFERSAJBNI ZA KAMIONI MK, SOFERSAJBNI ZA SITE VOZILA, STAKLA ZA KOLI, STAKLO ZA PREDNA VRATA, STAKLO ZA RETROVIZOR MK, VETROBRANSKI STAKLA, ZADNA SOFERSAJBNA, АВТО СТАКЛА, ВЕТРОБРАНСКИ СТАКЛА, ЗАДНА ШОФЕРШАЈБНА, ЗАМЕНА НА ШОФЕРШАЈБНА,

Map

TOP FIRMI VO MAKEDONIJA