• ВИЗИР
 • MEGA RADIO 7
 • image

GIPS KARTON

TOP FIRMI VO MAKEDONIJA

190
SHAKOM FIX
137563.jpg
137563.jpg
137564.jpg
137565.jpg
137566.jpg
137567.jpg
137568.jpg
137569.jpg
137570.jpg
137571.jpg
137572.jpg
137573.jpg
137574.jpg
137575.jpg
137576.jpg
137577.jpg
137578.jpg
137579.jpg
137580.jpg
137581.jpg
137582.jpg
137583.jpg
137584.jpg
137585.jpg
137586.jpg
137587.jpg
137588.jpg
137589.jpg
137590.jpg

  

SHAKOM FIX

 

Современо стовариште кое се наоѓа во многу привлечна локација во центарот на Скопје, поточно на главната улица Војвода Васил Чакаларов близу Реплек Фарм. Стовариштето располага со голем асортиман на градежни материјали, карактеризирани со многу поволни цени, квалитет и врвна услуга. 

 

Во својот широк асортиман на материјали, стовариштето располага со многу богата понуда на квалитетни фасадни системи со поволни цени и сертифицирани материали од двa светски брендa -  WEBER и DAST , и еден домашен производител CO FIX, комбинирано со најдобриот бренд за термоизолациони плочи од стиропор, USJEPOR.

 

Термо изолационите – фасадни системи гарантираат удобно живеење, односно пружаат ѕоплина во зима и свежина во лето. Истовремено, фасадните системи овозможуваат заштеда на енергија (до 40%) и пари. 

 

Истотака, SHAKOM FIX врши изведба на термофасади со врвен квалитет и многу поволни цени, реализрани од професионални мајстори со долгогодишно искуство. Дел од изведбите погледнете ги фото-галеријата.

 

ПОНУДА 

Освен материјалите за фасадните системи, стовариштето располага со следните градежни материјали за тврда и сува градба од реномирани производители, и тоа:

 

 • Стиропор/Стиродур (од сите димензии)
 • Стаклена Волна – Тервол и Камена Волна
 • Лепаци за стиропор и плочки
 • Рабит Мрежа 145 гр и 160 гр
 • Акрилен Малтер
 • Глет маси
 • Готов Малтер
 • Сите видови на лајсни
 • Гипс Картон
 • Бои и поликолори
 • Компјутерско нијансирање на бои
 • Профили за гипс картон
 • Сипорекс Блокови
 • Цемент и Усјемал
 • Парапропусна и кровна фолија
 • Хидроизолациони Материјали
 • Террапласт
 • Шиндри
 • Најлон
 • Алати и железарија
 • Бекатон плочки, ивичњаци и каналетки
 • Декоративни камења

 

Како општествено одговорна компанија нудиме исклучиво ECOLOGICAL FRIENDLY производи.

 

SHAKOM FIX СИНОНИМ ЗА ВРВНА УСЛУГА И КВАЛИТЕТ!

 

Јави се веднаш
tel: 070/427 - 731 4
бул. Војвода Васил Чакаларов близу Реплек Фарм
072/757 - 979

GIPS KARTON 9MM, GIPS KARTON CENA, GIPS KARTON KALKULATOR, GIPS KARTON MK, GIPS KARTON MONTAZA CENI, GIPS KARTON PAZAR 3, GIPS KARTON PLAFONI, GIPS KARTON PLOCI, GIPS KARTON PROFILI MK, GIPS KARTON SKOPJE, GIPS KARTON TABLI, GIPS KARTON ZIDOVI, KARTON GIPS 12MM, KARTON GIPS 9 MM, KNAUF AQUAPANEL, KNAUF CENOVNIK, KNAUF DEBAR, KNAUF GIPS KARTON MK, KNAUF INSULATION, KNAUF KALKULATOR, KNAUF MK, KNAUF PROFILI, KNAUF STIP, KNAUF TABLA CENA, PROFILI ZA GIPS KARTON MK, RIGIPS GIPS KARTON, ТАВАН ГИПСОКАРТОН, TERMO FASADI MK, TERMO IZOLACIJA MK, TERMO IZOLACIONI MATERIJALI MK, TERMOIZOLACIJA MK, TERMOIZOLACIJA NA FASADI MK, TERMOIZOLACIJA NA ZIDOVI MK, TERMOIZOLACIONI MATERIJALI MK, TERMOIZOLACIONI SISTEMI MK, SISTEMI ZA TERMOIZOLACIJA MK, MATERIJALI ZA IZOLACIJA MK, NADVORESNA FASADNA IZOLACIJA, NADVORESNA IZOLACIJA, KONTAKTNI FASADI MK, VENTILIRANI FASADI MK, DEKORATIVNI FASADI MK, MERMERNI FASADI MK, STAKLENI FASADI MK, AKUSTICNA IZOLACIJA MK,

GIPS KARTON 9MM, GIPS KARTON CENA, GIPS KARTON KALKULATOR, GIPS KARTON MK, GIPS KARTON MONTAZA CENI, GIPS KARTON PAZAR 3, GIPS KARTON PLAFONI, GIPS KARTON PLOCI, GIPS KARTON PROFILI MK, GIPS KARTON SKOPJE, GIPS KARTON TABLI, GIPS KARTON ZIDOVI, KARTON GIPS 12MM, KARTON GIPS 9 MM, KNAUF AQUAPANEL, KNAUF CENOVNIK, KNAUF DEBAR, KNAUF GIPS KARTON MK, KNAUF INSULATION, KNAUF KALKULATOR, KNAUF MK, KNAUF PROFILI, KNAUF STIP, KNAUF TABLA CENA, PROFILI ZA GIPS KARTON MK, RIGIPS GIPS KARTON, ТАВАН ГИПСОКАРТОН, TERMO FASADI MK, TERMO IZOLACIJA MK, TERMO IZOLACIONI MATERIJALI MK, TERMOIZOLACIJA MK, TERMOIZOLACIJA NA FASADI MK, TERMOIZOLACIJA NA ZIDOVI MK, TERMOIZOLACIONI MATERIJALI MK, TERMOIZOLACIONI SISTEMI MK, SISTEMI ZA TERMOIZOLACIJA MK, MATERIJALI ZA IZOLACIJA MK, NADVORESNA FASADNA IZOLACIJA, NADVORESNA IZOLACIJA, KONTAKTNI FASADI MK, VENTILIRANI FASADI MK, DEKORATIVNI FASADI MK, MERMERNI FASADI MK, STAKLENI FASADI MK, AKUSTICNA IZOLACIJA MK,

GIPS KARTON 9MM, GIPS KARTON CENA, GIPS KARTON KALKULATOR, GIPS KARTON MK, GIPS KARTON MONTAZA CENI, GIPS KARTON PAZAR 3, GIPS KARTON PLAFONI, GIPS KARTON PLOCI, GIPS KARTON PROFILI MK, GIPS KARTON SKOPJE, GIPS KARTON TABLI, GIPS KARTON ZIDOVI, KARTON GIPS 12MM, KARTON GIPS 9 MM, KNAUF AQUAPANEL, KNAUF CENOVNIK, KNAUF DEBAR, KNAUF GIPS KARTON MK, KNAUF INSULATION, KNAUF KALKULATOR, KNAUF MK, KNAUF PROFILI, KNAUF STIP, KNAUF TABLA CENA, PROFILI ZA GIPS KARTON MK, RIGIPS GIPS KARTON, ТАВАН ГИПСОКАРТОН, TERMO FASADI MK, TERMO IZOLACIJA MK, TERMO IZOLACIONI MATERIJALI MK, TERMOIZOLACIJA MK, TERMOIZOLACIJA NA FASADI MK, TERMOIZOLACIJA NA ZIDOVI MK, TERMOIZOLACIONI MATERIJALI MK, TERMOIZOLACIONI SISTEMI MK, SISTEMI ZA TERMOIZOLACIJA MK, MATERIJALI ZA IZOLACIJA MK, NADVORESNA FASADNA IZOLACIJA, NADVORESNA IZOLACIJA, KONTAKTNI FASADI MK, VENTILIRANI FASADI MK, DEKORATIVNI FASADI MK, MERMERNI FASADI MK, STAKLENI FASADI MK, AKUSTICNA IZOLACIJA MK,

Map

TOP FIRMI VO MAKEDONIJA

Please publish modules in offcanvas position.