Biznismap MK
 • ВИЗИР
 • MEGA RADIO 7
 • image

ALATI I MASINI

TOP FIRMI VO MAKEDONIJA

1981
HEMPROMAK
133148.jpg
133148.jpg
133136.jpg
133137.jpg
133128.jpg
133129.jpg
133130.jpg
133131.jpg
133132.jpg
133133.jpg
133147.jpg
133138.jpg
133145.jpg
133146.jpg
133141.jpg
133142.jpg
133135.jpg
133139.jpg
133140.jpg
133143.jpg
133144.jpg

 

 

ХЕМПРОМAK

 

ЦРЕВА, ГУМЕНИ ПЛОЧИ, ХИДРАУЛИЧНИ ПРИКЛУЧОЦИ

 

 

Хемпромak работи во областа на трговија на големо со гумени производи и репроматеријали за индустриска намена.

Хемпромak е едно од поголемите контрактори и добавувачи на македонските компании пред се со: црева ( гумени, армирани, спирални, хидраулични, тефлонски, иноксни, ПВЦ, полиамидни, полиуретански, композитни итн.), гумени технички плочи ( армирани и целогумени ), подни плочи, други гумено технички артикли.

 

Нашите производи имаат примена пред се во:

 • индустријата и рударството,
 • градежништвото,
 • автоиндустријата,
 • хемиската индустрија,
 • локални сервиси и
 • прехрамбена индустрија 

како и при изведба на климатизациони системи и вентилација и секаде каде што има проток на флуиди од најразличен тип и агрегатна состојба:

 • заптивни гумени плочи
 • подни плочи со различна намена,

 

ПОНУДА НА ПРОИЗВОДИ И НАМЕНА:

 

ЦРЕВА: За Вода, воздух, заварување, бензин и масла, ЛПГ, хидраулични, спирални, тефлонски, полиамидни, полиуретански, ПВЦ, како и на спојки и приклучоци

ГУМЕНИ ПЛОЧИ: Техничка плоча со и без платно и подни плочи

ХИДРАУЛИЧНИ ПРИКЛУЧОЦИ:  Kamlock спојка, Bauer спојка, Geka – спојка, Хидраулични брзи спојки, Приклучоци за хидраулика, Стеги...

 

ПОНУДА И ИНФОРМАЦИИ НА ТЕЛ:

02/2793 - 699

 

 

Јави се веднаш
КЛИКНИ ЗА ДА ГО ВИДИШ БРОЈОТtel: 02/2793 - 699 9
bul. Boris Trajkovski 103

ZAPTIVKI MK, ZAPTIVNA TEHNOLOGIJA MK, HIDRAULICNI ZAPTIVKI MK, HIDRAULICNI REZERVNI DELOVI MK, REZERVNI DELOVI ZA HIDRAULIKA MK, DELOVI ZA HIDRAULIKA MK, HIDRAULICNA OPREMA MK, DELOVI ZA HIDRAULICNI MASINI MK, REZERVNI DELOVI ZA GRADEZNA MEHANIZACIJA MK, REDUKTORI MK, REZERVNI DELOVI ZA REDUKTORI MK, HIDRAULICNI VENTILI MK, HIDRAULICNI PUMPI MK, REZERVNI DELOVI ZA HIDRAULICNI PUMPI MK, DELOVI ZA DOLEN POSTROJ ZA GRADEZNA MEHANIZACIJA MK, REZERVNI DELOVI ZA REDUKTORI MK, REDUKTORI MK, TRANSPORTNI TRAKI MK, TRANSPORTNI LENTI MK, POTOPNI PUMPI MK, MOTORI ZA POTOPNI PUMPI MK, PNEUMATSKI ZAPTIVKI MK, O PRSTENI MK, HIDRAULICNI ZAPTIVKI MK, KORPI ZA BAGERI MK, ZABI ZA BAGERI MK, FILTRI ZA VOZDUH MK, FILTRI ZA MASLO ZA BAGER MK, LAGERI ZA GRADEZNI MASINI MK

ZAPTIVKI MK, ZAPTIVNA TEHNOLOGIJA MK, HIDRAULICNI ZAPTIVKI MK, HIDRAULICNI REZERVNI DELOVI MK, REZERVNI DELOVI ZA HIDRAULIKA MK, DELOVI ZA HIDRAULIKA MK, HIDRAULICNA OPREMA MK, DELOVI ZA HIDRAULICNI MASINI MK, REZERVNI DELOVI ZA GRADEZNA MEHANIZACIJA MK, REDUKTORI MK, REZERVNI DELOVI ZA REDUKTORI MK, HIDRAULICNI VENTILI MK, HIDRAULICNI PUMPI MK, REZERVNI DELOVI ZA HIDRAULICNI PUMPI MK, DELOVI ZA DOLEN POSTROJ ZA GRADEZNA MEHANIZACIJA MK, REZERVNI DELOVI ZA REDUKTORI MK, REDUKTORI MK, TRANSPORTNI TRAKI MK, TRANSPORTNI LENTI MK, POTOPNI PUMPI MK, MOTORI ZA POTOPNI PUMPI MK, PNEUMATSKI ZAPTIVKI MK, O PRSTENI MK, HIDRAULICNI ZAPTIVKI MK, KORPI ZA BAGERI MK, ZABI ZA BAGERI MK, FILTRI ZA VOZDUH MK, FILTRI ZA MASLO ZA BAGER MK, LAGERI ZA GRADEZNI MASINI MK

ZAPTIVKI MK, ZAPTIVNA TEHNOLOGIJA MK, HIDRAULICNI ZAPTIVKI MK, HIDRAULICNI REZERVNI DELOVI MK, REZERVNI DELOVI ZA HIDRAULIKA MK, DELOVI ZA HIDRAULIKA MK, HIDRAULICNA OPREMA MK, DELOVI ZA HIDRAULICNI MASINI MK, REZERVNI DELOVI ZA GRADEZNA MEHANIZACIJA MK, REDUKTORI MK, REZERVNI DELOVI ZA REDUKTORI MK, HIDRAULICNI VENTILI MK, HIDRAULICNI PUMPI MK, REZERVNI DELOVI ZA HIDRAULICNI PUMPI MK, DELOVI ZA DOLEN POSTROJ ZA GRADEZNA MEHANIZACIJA MK, REZERVNI DELOVI ZA REDUKTORI MK, REDUKTORI MK, TRANSPORTNI TRAKI MK, TRANSPORTNI LENTI MK, POTOPNI PUMPI MK, MOTORI ZA POTOPNI PUMPI MK, PNEUMATSKI ZAPTIVKI MK, O PRSTENI MK, HIDRAULICNI ZAPTIVKI MK, KORPI ZA BAGERI MK, ZABI ZA BAGERI MK, FILTRI ZA VOZDUH MK, FILTRI ZA MASLO ZA BAGER MK, LAGERI ZA GRADEZNI MASINI MK

Map

TOP FIRMI VO MAKEDONIJA