Biznismap MK

KAFEMATI VENDING APARATI

TOP FIRMI VO MAKEDONIJA

4916
LIO CAFE*
153668.jpg

  

LIO CAFE 

ВЕНДИНГ АПАРАТИ, АВТОМАТСКИ АПАРАТИ ЗА КАФЕ И НАПИТОЦИ

 

Lio cafe

Без разлика дали сте љубител на еспресо, макијато, капучино, мокачино или чај, Nescafè апаратите го имаат и нудат најдоброто за сечиј вкус. Ваше е само да изберете.

 

Вкус кој го заслужувате!
Вашите клиенти, гости, вработени го заслужуваат најдоброто.

Лио Кафе како застапник на Nestlè professional го носи близу до вас совршениот микс на висококвалитетно кафе и млеко директно до вас преку широкиот асортман на кафемати прилагодени за вашите потреби.

VENDING апарати, автоматски апарати за кафе и напитоци:

  • BIANCHI VEGA 700
  • Rheavendors
  • NESCAFÈ мини модел
  • NESCAFÈ Lioness (H5)
  • NESCAFÈ Media (XM)
  • NESCAFÈ Sagoma

Модерен дизајн кој лесно се вклопува во било каков деловен простор. 

 

КАКО ФУНКЦИОНИРАМЕ: 

Кога ке го поставите кафе апаратот во Вашат фирма, комплетната одговорност е наша.

Ние обезбедуваме сервисер-оператор кој ќе се грижи за функционирањето на апаратот.

Сервисерот е задолжен да го одржува чист апаратот, да го полни со суровини и вода и комплетно да го сервисира. 

 

ИНФОРМАЦИИ НА ТЕЛ: 

075/468 - 240 

072/309 - 999

 

 

ЈАВИ СЕ ТУКА!tel: 075 468 240 4
ул.1567
075 468 240ЈАВИ СЕ!
072 309 999
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

APARATI ZA PIJALOCI, AVTOMAT ZA KAFE MK, AVTOMAT ZA PIJALOCI, AVTOMATI ZA KAFE, AVTOMATI ZA KAFE I NAPITOCI, AVTOMATI ZA PIJALOCI, AVTOMATI ZA TOPLI NAPITOCI, INSTANT AVTOMATI ZA KAFE, INSTANT MASINI ZA KAFE MK, KAFEMATI VENDING, SNACK APARATI MK, VENDING APARATI MK, VENDING APARATI ZA KAFE MK, VENDING AVTOMATI ZA KAFE MK, VENDING KAFEMATI, KAFEMATI APARATI MK, APARATI ZA KAFE SO PARI MK, VENDING KAFEMATI MK, APARATI ZA KAFE SO PARI, KAFEMATI ZA JAVNI OBJEKTI, APARATI ZA KAFE ZA JAVNI OBJEKTI, NADVORESNI AVTOMATI ZA KAFE MK, AUTOMAT ZA KAFE MK, AUTOMAT ZA PIJALOCI SKOPJE, АПАРАТИ ЗА ПИЈАЛОЦИ, АВТОМАТ ЗА КАФЕ МК, АВТОМАТ ЗА ПИЈАЛОЦИ, АВТОМАТИ ЗА КАФЕ, АВТОМАТИ ЗА КАФЕ И НАПИТОЦИ, АВТОМАТИ ЗА ПИЈАЛОЦИ, АВТОМАТИ ЗА ТОПЛИ НАПИТОЦИ, ИНСТАНТ АВТОМАТИ ЗА КАФЕ, ИНСТАНТ МАСИНИ ЗА КАФЕ МК, КАФЕМАТИ ВЕНДИНГ, СНАЦК АПАРАТИ МК, ВЕНДИНГ АПАРАТИ МК, ВЕНДИНГ АПАРАТИ ЗА КАФЕ МК, ВЕНДИНГ АВТОМАТИ ЗА КАФЕ МК, ВЕНДИНГ КАФЕМАТИ, КАФЕМАТИ АПАРАТИ МК, АПАРАТИ ЗА КАФЕ СО ПАРИ МК, ВЕНДИНГ КАФЕМАТИ МК, АПАРАТИ ЗА КАФЕ СО ПАРИ, КАФЕМАТИ ЗА ЈАВНИ ОБЈЕКТИ, АПАРАТИ ЗА КАФЕ ЗА ЈАВНИ ОБЈЕКТИ, НАДВОРЕШНИ АВТОМАТИ ЗА КАФЕ МК, АУТОМАТ ЗА КАФЕ МК, АУТОМАТ ЗА ПИЈАЛОЦИ СКОПЈЕ

APARATI ZA PIJALOCI, AVTOMAT ZA KAFE MK, AVTOMAT ZA PIJALOCI, AVTOMATI ZA KAFE, AVTOMATI ZA KAFE I NAPITOCI, AVTOMATI ZA PIJALOCI, AVTOMATI ZA TOPLI NAPITOCI, INSTANT AVTOMATI ZA KAFE, INSTANT MASINI ZA KAFE MK, KAFEMATI VENDING, SNACK APARATI MK, VENDING APARATI MK, VENDING APARATI ZA KAFE MK, VENDING AVTOMATI ZA KAFE MK, VENDING KAFEMATI, KAFEMATI APARATI MK, APARATI ZA KAFE SO PARI MK, VENDING KAFEMATI MK, APARATI ZA KAFE SO PARI, KAFEMATI ZA JAVNI OBJEKTI, APARATI ZA KAFE ZA JAVNI OBJEKTI, NADVORESNI AVTOMATI ZA KAFE MK, AUTOMAT ZA KAFE MK, AUTOMAT ZA PIJALOCI SKOPJE, АПАРАТИ ЗА ПИЈАЛОЦИ, АВТОМАТ ЗА КАФЕ МК, АВТОМАТ ЗА ПИЈАЛОЦИ, АВТОМАТИ ЗА КАФЕ, АВТОМАТИ ЗА КАФЕ И НАПИТОЦИ, АВТОМАТИ ЗА ПИЈАЛОЦИ, АВТОМАТИ ЗА ТОПЛИ НАПИТОЦИ, ИНСТАНТ АВТОМАТИ ЗА КАФЕ, ИНСТАНТ МАСИНИ ЗА КАФЕ МК, КАФЕМАТИ ВЕНДИНГ, СНАЦК АПАРАТИ МК, ВЕНДИНГ АПАРАТИ МК, ВЕНДИНГ АПАРАТИ ЗА КАФЕ МК, ВЕНДИНГ АВТОМАТИ ЗА КАФЕ МК, ВЕНДИНГ КАФЕМАТИ, КАФЕМАТИ АПАРАТИ МК, АПАРАТИ ЗА КАФЕ СО ПАРИ МК, ВЕНДИНГ КАФЕМАТИ МК, АПАРАТИ ЗА КАФЕ СО ПАРИ, КАФЕМАТИ ЗА ЈАВНИ ОБЈЕКТИ, АПАРАТИ ЗА КАФЕ ЗА ЈАВНИ ОБЈЕКТИ, НАДВОРЕШНИ АВТОМАТИ ЗА КАФЕ МК, АУТОМАТ ЗА КАФЕ МК, АУТОМАТ ЗА ПИЈАЛОЦИ СКОПЈЕ

APARATI ZA PIJALOCI, AVTOMAT ZA KAFE MK, AVTOMAT ZA PIJALOCI, AVTOMATI ZA KAFE, AVTOMATI ZA KAFE I NAPITOCI, AVTOMATI ZA PIJALOCI, AVTOMATI ZA TOPLI NAPITOCI, INSTANT AVTOMATI ZA KAFE, INSTANT MASINI ZA KAFE MK, KAFEMATI VENDING, SNACK APARATI MK, VENDING APARATI MK, VENDING APARATI ZA KAFE MK, VENDING AVTOMATI ZA KAFE MK, VENDING KAFEMATI, KAFEMATI APARATI MK, APARATI ZA KAFE SO PARI MK, VENDING KAFEMATI MK, APARATI ZA KAFE SO PARI, KAFEMATI ZA JAVNI OBJEKTI, APARATI ZA KAFE ZA JAVNI OBJEKTI, NADVORESNI AVTOMATI ZA KAFE MK, AUTOMAT ZA KAFE MK, AUTOMAT ZA PIJALOCI SKOPJE, АПАРАТИ ЗА ПИЈАЛОЦИ, АВТОМАТ ЗА КАФЕ МК, АВТОМАТ ЗА ПИЈАЛОЦИ, АВТОМАТИ ЗА КАФЕ, АВТОМАТИ ЗА КАФЕ И НАПИТОЦИ, АВТОМАТИ ЗА ПИЈАЛОЦИ, АВТОМАТИ ЗА ТОПЛИ НАПИТОЦИ, ИНСТАНТ АВТОМАТИ ЗА КАФЕ, ИНСТАНТ МАСИНИ ЗА КАФЕ МК, КАФЕМАТИ ВЕНДИНГ, СНАЦК АПАРАТИ МК, ВЕНДИНГ АПАРАТИ МК, ВЕНДИНГ АПАРАТИ ЗА КАФЕ МК, ВЕНДИНГ АВТОМАТИ ЗА КАФЕ МК, ВЕНДИНГ КАФЕМАТИ, КАФЕМАТИ АПАРАТИ МК, АПАРАТИ ЗА КАФЕ СО ПАРИ МК, ВЕНДИНГ КАФЕМАТИ МК, АПАРАТИ ЗА КАФЕ СО ПАРИ, КАФЕМАТИ ЗА ЈАВНИ ОБЈЕКТИ, АПАРАТИ ЗА КАФЕ ЗА ЈАВНИ ОБЈЕКТИ, НАДВОРЕШНИ АВТОМАТИ ЗА КАФЕ МК, АУТОМАТ ЗА КАФЕ МК, АУТОМАТ ЗА ПИЈАЛОЦИ СКОПЈЕ

ОДВЕДИ МЕ ТАМУ

СИТЕ ФИРМИ ОД ОВАА КАТЕГОРИЈА:

Copyright Biznismap. All Rights Reserved.