Biznismap MK
 • ВИЗИР
 • MEGA RADIO 7
 • image

METALURGIJA

TOP FIRMI VO MAKEDONIJA

500
BIZNISMAP INTERPLAST
136223.jpg
136223.jpg
136215.jpg
136216.jpg
136217.jpg
136218.jpg
136219.jpg
136220.jpg
136221.jpg
136222.jpg

  

 

INTERPLAST

АЛАТНИ ЧЕЛИЦИ КОНСТРУКТИВНИ ЧЕЛИЦИ -  ЛЕГИРАНИ ЧЕЛИЦИ

 

ИНТЕРПЛАСТ е фирма за опрема и резервни делови a својата дејност ја прошири со трговија на челици и обоени метали за машинска обработка.

Во нашата понуда имаме повеќе од 8000 артикли со што сме лидер на македонскиот пазар.

 

ПРОДАЖНАТА ПРОГРАМА:

 • трговија со челици и обоени метали
 • алатни, конструктивни, легирани челици
 • индустриски пластики
 • инженерски и технички пластики,
 • полиамид и тефлон

 

ВРШИМЕ УСЛУГИ КАКО:

 • МАШИНСКА ОБРАБОТКА НА ДЕЛОВИ ПО НАРАЧКА - со машини за машинска обработка на метални делови (стругови,глодалки,борверг,штос машина) со кои може да се преработуваат различни метални делови за да се задоволат потребите на нашите купувачи.
 • СЕЧЕЊЕ ДО Ø 400MM - Располагаме со неколку прецизни машински пили кои се во можност да исечат материјал до ф 400.
 • CNC ГАСНО СЕЧЕЊЕ НА ПЛОЧИ ДО 120 MM (по цртеж) - Сечење со гасен режач на плочи до 120мм по зададен цртеж од страна на клиентот.

 

Располагаме со високо квалификуван персонал кој нуди експресни решенија

и професионално опслужување на клиентите!

Јави се веднаш
КЛИКНИ ЗА ДА ГО ВИДИШ БРОЈОТtel: 075/266 990 12
ул. 1638 бр.36
02/2520 640

CELICI I SPECIJALNI CELICI SKOPJE MK, ЧЕЛИЦИ И СПЕЦИЈАЛНИ ЧЕЛИЦИ СКОПЈЕ МК, CELIK SKOPJE MK, ЧЕЛИК СКОПЈЕ МК, ALATNI CELICI SKOPJE MK, CELICI ZA FEDERI, CELICI ZA KALENJE, CELICI ZA POJACUVANJE, CELIK ZA ARMIRAN BETON, VISOKO LEGIRANI CELICI, NISKO LEGIRANI CELICI, PRODAZBA NA ALATNI CELICI , JAGLERODNI ALATNI CELICI, OZNAKI NA ALATNI CELICI, ALATNI CELICI 4150, ALATNI CELICI 4850, ЛЕГИРАНИ ЧЕЛИЦИ, АЛАТНИ ЧЕЛИЦИ, KONSTRUKTIVNI CELICI MK, CNC GASNO SECENJE MK, LEGIRANI CELICI MK,

CELICI I SPECIJALNI CELICI SKOPJE MK, ЧЕЛИЦИ И СПЕЦИЈАЛНИ ЧЕЛИЦИ СКОПЈЕ МК, CELIK SKOPJE MK, ЧЕЛИК СКОПЈЕ МК, ALATNI CELICI SKOPJE MK, CELICI ZA FEDERI, CELICI ZA KALENJE, CELICI ZA POJACUVANJE, CELIK ZA ARMIRAN BETON, VISOKO LEGIRANI CELICI, NISKO LEGIRANI CELICI, PRODAZBA NA ALATNI CELICI , JAGLERODNI ALATNI CELICI, OZNAKI NA ALATNI CELICI, ALATNI CELICI 4150, ALATNI CELICI 4850, ЛЕГИРАНИ ЧЕЛИЦИ, АЛАТНИ ЧЕЛИЦИ, KONSTRUKTIVNI CELICI MK, CNC GASNO SECENJE MK, LEGIRANI CELICI MK,

CELICI I SPECIJALNI CELICI SKOPJE MK, ЧЕЛИЦИ И СПЕЦИЈАЛНИ ЧЕЛИЦИ СКОПЈЕ МК, CELIK SKOPJE MK, ЧЕЛИК СКОПЈЕ МК, ALATNI CELICI SKOPJE MK, CELICI ZA FEDERI, CELICI ZA KALENJE, CELICI ZA POJACUVANJE, CELIK ZA ARMIRAN BETON, VISOKO LEGIRANI CELICI, NISKO LEGIRANI CELICI, PRODAZBA NA ALATNI CELICI , JAGLERODNI ALATNI CELICI, OZNAKI NA ALATNI CELICI, ALATNI CELICI 4150, ALATNI CELICI 4850, ЛЕГИРАНИ ЧЕЛИЦИ, АЛАТНИ ЧЕЛИЦИ, KONSTRUKTIVNI CELICI MK, CNC GASNO SECENJE MK, LEGIRANI CELICI MK,

Map

Побарајте го производот и во овие фирми:

Copyright Biznismap. All Rights Reserved.