Biznismap MK
  • ВИЗИР
  • MEGA RADIO 7
  • image

OKOV ZA MEBEL

TOP FIRMI VO MAKEDONIJA

16504
BIZNISMAP PLATIN - OKOV ZA MEBEL
117801.jpg
117801.jpg
117807.jpg
117785.jpg
117786.jpg
117787.jpg
117788.jpg
117789.jpg
117790.jpg
117791.jpg
117792.jpg
117793.jpg
117794.jpg
117795.jpg
117796.jpg
117797.jpg
117798.jpg
117799.jpg
117800.jpg
117802.jpg
117803.jpg
117804.jpg
117805.jpg
117806.jpg
117808.jpg
117809.jpg
117810.jpg
117811.jpg

 

PLATIN 

OKOV ZA MEBEL

 

ПРОДАЖБА НА СИТЕ ВИДОВИ ОКОВ ЗА МЕБЕЛ, ГАЛАНТЕРИЈА,

ДОДАТОЦИ ЗА ЛИЗГАЧКИ ПЛАКАРИ, КУЈНИ, КОМОДИ...

 

Platin е фирма, дел од групацијата Adya Metal која е присутна во шест земји Турција, Романија, Бугарија, Босна, Србија и Македонија.

Platin се занимава со продажба на сите видово оков за мебел.

Наши доставувачи се познати фирми од Турција, Италија, Кина, Тајван и други.

 

 

Фирмата се наоѓа во Бутел, Скопје –Север, веднаш до заобиколницата.

Располага со работен простор од околу 2000 м2.

Со цел секогаш да ги задоволиме желбите на нашите купувачи, располагаме со најдобри и најмодерни модели, од сите видови механизми како и оков за мебел.

 

ЈАВЕТЕ СЕ ДА ОБЕЗБЕДИТЕ НАЈДОБАР ОКОВ ЗА ВАШИОТ МЕБЕЛ

ПО НАЈДОБРИ ЦЕНИ И КВАЛИТЕТ!

 

ЦЕЛОСЕН КАТАЛОГ ТУКА! 

 

PLATIN 

OKOV ZA MEBEL

Јави се веднаш
КЛИКНИ ЗА ДА ГО ВИДИШ БРОЈОТtel:070/792 007 1
ул. Романија ул. 30 бр. 51 Бутел
02/ 2650 322 02 3121 270

DEKORATIVEN OKOV MK, ELEMENTI ZA GARDEROBERI MK, KUJNSKA GALANTERIJA MK, KUJNSKI DODATOCI MK, KUJNSKI MEHANIZMI MK, KUJNSKI OKOV MK, KVAKI ZA VRATI MK, MEHANIZAM SO AMORTIZER MK, OKOV ZA MEBEL MK, OKOV ZA PLAKARI MK, SRAFOVSKA GALANTERIJA MK,

DEKORATIVEN OKOV MK, ELEMENTI ZA GARDEROBERI MK, KUJNSKA GALANTERIJA MK, KUJNSKI DODATOCI MK, KUJNSKI MEHANIZMI MK, KUJNSKI OKOV MK, KVAKI ZA VRATI MK, MEHANIZAM SO AMORTIZER MK, OKOV ZA MEBEL MK, OKOV ZA PLAKARI MK, SRAFOVSKA GALANTERIJA MK,

AMORTIZERI ZA VRATI MK, BRAVI ZA VRATI MK, DEKORATIVEN OKOV MK, DRZACI ZA POLICI MK, DRZACI ZA STAKLO I POLICI MK, ELEMENTI ZA GARDEROBERI MK, FOLKSVAGEN MEHANIZAM ZA VRATI MK, KANTI ZA KUJNA MK, KLAP SARKI MK, KOLENASTA SARKA MK, KOLENASTA SARKA SO AMORTIZER MK, KOLENASTI SARKI MK, KOSARI ZA KUJNA MK, KRUZNA OKLAGIJA MK, KUJNSKA GALANTERIJA MK, KUJNSKI DODATOCI MK, KUJNSKI MEHANIZMI MK, KUJNSKI OKOV MK, KVAKI ZA VNATRESNI VRATI MK, KVAKI ZA VRATI MK, LAJSNI ZA MEBEL MK, LIZGACI ZA FIOKI MK, LIZGACKI MEHANIZAM ZA VGRADENI PLAKARI MK, MAGNETNI ZATVARACI MK, MEHANIZAM SO AMORTIZER MK, MEHANIZMI ZA LIZGACKI MASI MK, MEHANIZMI ZA LIZGACKI VRATI MK, NOGARKI ZA MEBEL MK, OKLAGIJA ZA KUJNSKI ELEMENTI MK, OKOV ZA MEBEL MK, OKOV ZA PLAKARI MK, RACKI ZA KUJNA MK, RACKI ZA MEBEL MK, SARKA SO AMORTIZER MK, SARKA SO PREKLOP MK, SARKI SO PREKLOP MK, SARKI ZA KUJNSKI VRATI MK, SARKI ZA MASA MK, SARKI ZA MEBEL MK, SARKI ZA STAKLO MK, SARKI ZA VRATI MK, SILIKONSKI TRKALA ZA MEBEL MK, SRAFOVSKA GALANTERIJA MK, STRAFOVI I SPOJNICI MK, TRKALA ZA MEBEL MK, VAGONETKI MK, VODILKI SO MEKO ZATVARANJE MK, VODILKI ZA FIOKI MK, ZAKACALKI NA IZVLEKUVANJE MK,

Map

Побарајте го производот и во овие фирми:

Copyright Biznismap. All Rights Reserved.