Biznismap MK
  • ВИЗИР
  • MEGA RADIO 7
  • image

КАКО МОЈАТА ФИРМА СЕКОГАШ ДА СЕ ПОЈАВУВА НА GOOGLE?

 

 1. Како сите купувачи да бидат мои купувачи?

 2. Дали со Google ќе ја зголемам продажбата?

 3. Имам/немам веб страна - што да правам?

 4. Зошто конкуренцијата се појавува на Google а јас не?

 

 

 

СИТЕ ОДГОВОРИ СЕ ВО ОВА ВИДЕО!

ПОГЛЕДНЕТЕ (2 мин.)

 

 

 

Почитувани, 

 

Вашата фирма МОРА да се појавува СЕКОГАШ на GOOGLE по сите зборови што ги употребува купувачот!  

 

ТОА ЗНАЧИ - кога луѓето го бараат вашиот производ, да го видат и купат од Вашата фирма а не од конкуренцијата!

 

ВО СПРОТИВНО, ВИЕ ЗА КУПУВАЧОТ - НЕ ПОСТОИТЕ!

 

  1. Денес се се случува на интернет - сите производи купувачите ги бараат ПРВО И ЕДИНСТВЕНО преку Google!
  2. 1.8 милиони луѓе од Македонија користат интернет!
  3. Според Google, ниедна фирма не се појавува повеќе од 15% од зборовите на интернет!
  4. Со BiznisMap 90% од сите купувачите ќе бидат Ваши купувачи, ќе ја видат ВАШАТА понуда а не на друга фирма!!! 

 

 

 

 

ОКОЛУ ЦЕНАТА

 

Одберете еден од пакетите со договор на 6 или 12 месеци

со актуелен попуст кој важи овој месец!!!

Цените важат за плаќање на фактура!

 

 

3 мес.

6 мес.

12 мес.


200 е 300 е 500 е
 - 20% -30% 
 
 200 e. 240 e.  350 e. 

 

 

 

 

ИМАТЕ УШТЕ ПРАШАЊА?

 

Наше стручно лице од  Biznismap, на едноставен начин ќе Ви одговори на сите Ваши прашања!

 

 

 

Со почит, 

 

лице за контакт: 

Мери Миленковска

маркетинг BiznisMap

тел. 078/343 - 414

__________________

Мега 7 Продукција дооел, Скопје

 

(КЛИКНИ ТУКА)