Biznismap MK

TRANSPORT I SPEDICIJA

TOP FIRMI VO MAKEDONIJA

1473
BIZNISMAP ORBITA TRANS 2000 MK
148654.jpg
148654.jpg
101413.jpg
101411.jpg
71771.jpg
101410.jpg
101409.jpg
71778.jpg
71770.jpg
71772.jpg
71774.jpg
71775.jpg
71776.jpg
71777.jpg
101412.jpg

 

 

ОРБИТА ТРАНС

функционираме во полето на транспортот и мобилни кранови

 

Наша специјалност е транспортот на:

  • градежни машини и опрема,
  • булдожери,
  • дупчалки,
  • багери итн.

 

ОРБИТА ТРАНС - 14 годишно постоење - транспортот на стоки тешки над 85 тона односно вонгабаритна стока, специјален транспорт како и употребата на мобилни кранови до над 50 тона.  

Во своето досегашно работење Орбита Транс има работено на повеќе големи проекти како:

  • ХЕЦ Козајк,
  • во рудникот на Фени индустријата,
  • ХЕЦ СВ.Петка,
  • и скоро секогаш сме вклучени  во секој проект на големи конструкции во Македонија. 

Во многу прилики ние транспортиравме и трансформатори и до над 58 тона за компанијата Раде Kончар каде работиме како подизведувачи.

ОРБИТА ТРАНС 

 

Јави се веднаш
ЈАВИ СЕ ТУКА!tel: 075 / 404 - 114 34
ул.Венјамин Мачуковски 1б
ЈАВИ СЕ ТУКА!www.facebook.com...

TRANSPORT NA DIGALKI ZA GRADEZNISTVO MK, TRANSPORT NA BAGERI ZA ISKOP MK, TRANSPORT NA GRADEZNI MASINI MK, TRANSPORT NA AVTOKRAN MK, TRANSPORT NA KAMION SO PLATFORMA MK, TRANSPORT NA KANION SO PLATFORMA I KRAN MK, TRANSPORT NA LIFT SO KORPA MK, TRANSPORT NA LIFT SO PLATFORMA MK, TRANSPORT NA VILJUSKAR MK TRANSPORT NA TELESKOPSKI VILJUSKAR MK, TRANSPORT NA BAGER MK, IZNAJMUVANJE NA KULA SO REFLEKTORI MK, TRANSPORT NA KOBILNI KRANOVI MK, IZNAJMUVANJE NA KRANOVI ZA GRADBA MK, TRANSPORT NA MOBILNI KRANOVI MK, TRANSPORT NA GRADEZNI KRANOVI MK,

TRANSPORT NA DIGALKI ZA GRADEZNISTVO MK, TRANSPORT NA BAGERI ZA ISKOP MK, TRANSPORT NA GRADEZNI MASINI MK, TRANSPORT NA AVTOKRAN MK, TRANSPORT NA KAMION SO PLATFORMA MK, TRANSPORT NA KANION SO PLATFORMA I KRAN MK, TRANSPORT NA LIFT SO KORPA MK, TRANSPORT NA LIFT SO PLATFORMA MK, TRANSPORT NA VILJUSKAR MK TRANSPORT NA TELESKOPSKI VILJUSKAR MK, TRANSPORT NA BAGER MK, IZNAJMUVANJE NA KULA SO REFLEKTORI MK, TRANSPORT NA KOBILNI KRANOVI MK, IZNAJMUVANJE NA KRANOVI ZA GRADBA MK, TRANSPORT NA MOBILNI KRANOVI MK, TRANSPORT NA GRADEZNI KRANOVI MK,

TRANSPORT NA DIGALKI ZA GRADEZNISTVO MK, TRANSPORT NA BAGERI ZA ISKOP MK, TRANSPORT NA GRADEZNI MASINI MK, TRANSPORT NA AVTOKRAN MK, TRANSPORT NA KAMION SO PLATFORMA MK, TRANSPORT NA KANION SO PLATFORMA I KRAN MK, TRANSPORT NA LIFT SO KORPA MK, TRANSPORT NA LIFT SO PLATFORMA MK, TRANSPORT NA VILJUSKAR MK TRANSPORT NA TELESKOPSKI VILJUSKAR MK, TRANSPORT NA BAGER MK, IZNAJMUVANJE NA KULA SO REFLEKTORI MK, TRANSPORT NA KOBILNI KRANOVI MK, IZNAJMUVANJE NA KRANOVI ZA GRADBA MK, TRANSPORT NA MOBILNI KRANOVI MK, TRANSPORT NA GRADEZNI KRANOVI MK,

Map

Побарајте го производот и во овие фирми:

Copyright Biznismap. All Rights Reserved.