Biznismap MK
АКУМУЛАТОРИ ЗА АВТОМОБИЛИ И ДРУГИ ВОЗИЛА Општи карактеристики на акумулаторите Акумулаторите за автомобили и мотори се карактеризираат со следниве особености: Капацитет и напон: Според потребите на возилото, акумулаторите имаат различни капацитети и напони. Најчесто се користат 12V акумулатори за автомобили, додека за мотори може да се користат и помали акумулатори во зависност од големината и електричните потреби. Типови акумулатори: Постојат различни типови акумулатори, вклучувајќи ги традиционалните оловни киселински акумулатори, литиум-јон акумулатори и AGM (Absorbent Glass Mat) акумулатори. Секој од нив има свои предности и недостатоци во однос на капацитет, тежина, трајност и цена. Значење на акумулаторите во Start-Stop системот Start-Stop системот е технологија која автоматски го исклучува моторот на автомобилот кога стоите на рампата или сте во сообраќајна гужва за да се заштеди гориво и намали емисиите на CO2. Овој систем го исклучува моторот кога автомобилот стои во мирно состојба и понатаму го повторува преку стартување кога се стиска според определени услови на работа. Одберете акомулатор за вашето возило или друго превозно средство и тоа: AKUMULATORI ZA AVTOMOBIL, AKUMULATORI ZA AVTOMOBILI SO START-STOP, AKUMULATORI ZA ELEKTRCNI TROTINETI, AKUMULATORI ZA ELEKTRICNI MOTOCIKLI, AKUMULATOR ZA MOTORI, AKUMULATOR ZA SKUTER, AKUMULATORI ZA E BIKE MK, AKUMULATORI ZA ELEKTRICNI SKUTERI MK, или одберете според потребната големина на акомулаторот: AKUMULATOR 100 AH CENA, AKUMULATOR 45 AH CENA, AKUMULATOR 55 AH CENA, AKUMULATOR 65 AH CENA, AKUMULATOR 75 AH CENA, тагови корисни за пребарување: AKUMULATOR CENA MK, AKUMULATOR ZA KOLA, AKUMULATOR ZA START STOP SISTEMI, AKUMULATORI MK, AKUMULATORI SKOPJE, AKUMULATORI ZA AVTOMOBILI CENI, AKUMULATORI ZA E BIKE MK, AKUMULATORI ZA ELEKTRICNI SKUTERI MK, AVTO AKUMULATOR, CENI NA AKUMULATORI MK, PRODAVNICI ZA AKUMULATORI, PRODAZBA NA AKUMULATORI SKOPJE, START STOP AKOMULATOR MK,
АКУМУЛАТОРИ ЗА АВТОМОБИЛИ И ДРУГИ ВОЗИЛА Општи карактеристики на акумулаторите Акумулаторите за автомобили и мотори се карактеризираат со следниве особености: Капацитет и напон: Според потребите на возилото, акумулаторите имаат различни капацитети и напони. Најчесто се користат 12V акумулатори за автомобили, додека за мотори може да се користат и помали акумулатори во зависност од големината и електричните потреби. Типови акумулатори: Постојат различни типови акумулатори, вклучувајќи ги традиционалните оловни киселински акумулатори, литиум-јон акумулатори и AGM (Absorbent Glass Mat) акумулатори. Секој од нив има свои предности и недостатоци во однос на капацитет, тежина, трајност и цена. Значење на акумулаторите во Start-Stop системот Start-Stop системот е технологија која автоматски го исклучува моторот на автомобилот кога стоите на рампата или сте во сообраќајна гужва за да се заштеди гориво и намали емисиите на CO2. Овој систем го исклучува моторот кога автомобилот стои во мирно состојба и понатаму го повторува преку стартување кога се стиска според определени услови на работа. Одберете акомулатор за вашето возило или друго превозно средство и тоа: AKUMULATORI ZA AVTOMOBIL, AKUMULATORI ZA AVTOMOBILI SO START-STOP, AKUMULATORI ZA ELEKTRCNI TROTINETI, AKUMULATORI ZA ELEKTRICNI MOTOCIKLI, AKUMULATOR ZA MOTORI, AKUMULATOR ZA SKUTER, AKUMULATORI ZA E BIKE MK, AKUMULATORI ZA ELEKTRICNI SKUTERI MK, или одберете според потребната големина на акомулаторот: AKUMULATOR 100 AH CENA, AKUMULATOR 45 AH CENA, AKUMULATOR 55 AH CENA, AKUMULATOR 65 AH CENA, AKUMULATOR 75 AH CENA, тагови корисни за пребарување: AKUMULATOR CENA MK, AKUMULATOR ZA KOLA, AKUMULATOR ZA START STOP SISTEMI, AKUMULATORI MK, AKUMULATORI SKOPJE, AKUMULATORI ZA AVTOMOBILI CENI, AKUMULATORI ZA E BIKE MK, AKUMULATORI ZA ELEKTRICNI SKUTERI MK, AVTO AKUMULATOR, CENI NA AKUMULATORI MK, PRODAVNICI ZA AKUMULATORI, PRODAZBA NA AKUMULATORI SKOPJE, START STOP AKOMULATOR MK,

АКУМУЛАТОРИ ЗА АВТОМОБИЛИ И ДРУГИ ВОЗИЛА

 

Општи карактеристики на акумулаторите

Акумулаторите за автомобили и мотори се карактеризираат со следниве особености:

 

Капацитет и напон: Според потребите на возилото, акумулаторите имаат различни капацитети и напони. Најчесто се користат 12V акумулатори за автомобили, додека за мотори може да се користат и помали акумулатори во зависност од големината и електричните потреби.

 

Типови акумулатори: Постојат различни типови акумулатори, вклучувајќи ги традиционалните оловни киселински акумулатори, литиум-јон акумулатори и AGM (Absorbent Glass Mat) акумулатори. Секој од нив има свои предности и недостатоци во однос на капацитет, тежина, трајност и цена.

 

Значење на акумулаторите во Start-Stop системот

Start-Stop системот е технологија која автоматски го исклучува моторот на автомобилот кога стоите на рампата или сте во сообраќајна гужва за да се заштеди гориво и намали емисиите на CO2. Овој систем го исклучува моторот кога автомобилот стои во мирно состојба и понатаму го повторува преку стартување кога се стиска според определени услови на работа.

Одберете акомулатор за вашето возило или друго превозно средство и тоа:

AKUMULATORI ZA AVTOMOBIL,

AKUMULATORI ZA AVTOMOBILI SO START-STOP,

AKUMULATORI ZA ELEKTRCNI TROTINETI,

AKUMULATORI ZA ELEKTRICNI MOTOCIKLI, 

AKUMULATOR ZA MOTORI,

AKUMULATOR ZA SKUTER, 

AKUMULATORI ZA E BIKE MK,

AKUMULATORI ZA ELEKTRICNI SKUTERI MK,

 

или одберете според потребната големина на акомулаторот:

 

AKUMULATOR 100 AH CENA,

AKUMULATOR 45 AH CENA,

AKUMULATOR 55 AH CENA,

AKUMULATOR 65 AH CENA,

AKUMULATOR 75 AH CENA,

 

тагови корисни за пребарување:

AKUMULATOR CENA MK, AKUMULATOR ZA KOLA,  AKUMULATOR ZA START STOP SISTEMI, AKUMULATORI MK, AKUMULATORI SKOPJE, AKUMULATORI ZA AVTOMOBILI CENI, AKUMULATORI ZA E BIKE MK, AKUMULATORI ZA ELEKTRICNI SKUTERI MK, AVTO AKUMULATOR, CENI NA AKUMULATORI MK, PRODAVNICI ZA AKUMULATORI, PRODAZBA NA AKUMULATORI SKOPJE, START STOP AKOMULATOR MK,

 

 

 

AKUMULATORI ZA AVTOMOBIL, AKUMULATORI ZA AVTOMOBILI SO START-STOP, AKUMULATORI ZA ELEKTRCNI TROTINETI, AKUMULATORI ZA ELEKTRICNI MOTOCIKLI, AKUMULATOR 100 AH CENA, AKUMULATOR 45 AH CENA, AKUMULATOR 55 AH CENA, AKUMULATOR 65 AH CENA, AKUMULATOR 75 AH CENA, AKUMULATOR CENA MK, AKUMULATOR ZA KOLA, AKUMULATOR ZA MOTORI, AKUMULATOR ZA SKUTER, AKUMULATOR ZA START STOP SISTEMI, AKUMULATORI MK, AKUMULATORI SKOPJE, AKUMULATORI ZA AVTOMOBILI CENI, AKUMULATORI ZA E BIKE MK, AKUMULATORI ZA ELEKTRICNI SKUTERI MK, AVTO AKUMULATOR, CENI NA AKUMULATORI MK, PRODAVNICI ZA AKUMULATORI, PRODAZBA NA AKUMULATORI SKOPJE, START STOP AKOMULATOR MK,

Copyright Biznismap. All Rights Reserved.