Biznismap MK

 

 

 

НАША ПОНУДА    

1.  ТРЕБА ДА ЗНАЕТЕ ДЕКА:

 

ДЕНЕС се се случува на интернет - сите производи купувачите ги бараат ПРВО И ЕДИНСТВЕНО преку Google!

 

АКО НЕ СЕ ПОЈАВУВАТЕ НА GOOGLE купувачите секој ден купуваат од други фирми а не од Вас!

 

BIZNISMAP во 80% од сите комбинации на зборови излегува на #1 страна на Google и ги насочува сите купувачи да ја видат ВАШАТА понуда а не на друга фирма!

 

ТОА ЗНАЧИ - купувачите преку BiznisMap ќе дојат до Вашата фирма и ќе можат да купат од Вас а не од конкуренцијата!   


КОГА ВЕ НЕМА НА GOOGLE - ВИЕ ЗА КУПУВАЧОТ 
 НЕ ПОСТОИТЕ!  

 

 

 2. ШТО ЌЕ ДОБИЕТЕ: 

          
1. СИТЕ  КУПУВАЧИ ОД Google ГИ НАСОЧУВАМЕ / НОСИМЕ ДО ВАШАТА ФИРМА!
2. СЕ ЗГОЛЕМУВА ВАШАТА ПРОДАЖБА! 
3. АКО НЕМАТЕ ВЕБ СТРАНА, ДОБИВАТЕ BIZNISMAP ВЕБ СТРАНА З65 ДЕНА!!

 

 

 

  

ЦЕЛОСЕН ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ


  

1. ЌЕ БИДЕТЕ КОМПЛЕТНО ПРИСУТНИ НА GOOGLE!
2. ЌЕ ДОБИВАТЕ ЕКСТРА КУПУВАЧИ ОД GOOGLE ДИРЕКТНО ДО ВАШАТА ФИРМА!
3. ЌЕ ИМАТЕ ВЕБ СТРАНА ЗА ЦЕЛОСНО ДА ЈА ПРЕДСТАВИ ВАШАТА ФИРМА!

BIZNISMAP 13 ГОДИНИ УСПЕШНО РАБОТИ НА МАКЕДОНСКИОТ ПАЗАР;
ПОВЕЌЕ ОД 500 ФИРМИ КОНТИНУИРАНО ГО КОРИСТАТ НАШИОТ СЕРВИС;
ПОСТАВЕНИ СЕ ВО ПОВЕЌЕ ОД 100 КАТЕГОРИИ / ДЕЈНОСТИ;

 __________________________________

  

 3. Ценовник

 BiznisMap

6
месеци

12
месеци

 приказ на фирмата  Web приказ  Web приказ
 фото галерија/   слики  20  50
 кирилица  80  150
 латиница  80  150
 вк.комб. на   зборови  160  300
 текст/опис  +   +
 контакт+мапа +  +
цена:

290 е.

390 е.

 

 

   Секоја фирма ја поставуваме со

BIZNISMAP WEB STRANA:  

 

 

Во 365 дена правиме било какви измени на поставеноста, колку пати сакате и кога сакате!

Имате 24/7 техничка поддршка!

 

Се надеваме дека ќе оствариме успешна соработка на заедничко задоволство.

 

 

 

Со почит, 

 
Мери Миленковска
маркетинг BiznisMap
тел. 078/343 414
Бизнис Маркетинг Дооел Скопје
бул. М.Т.Гологанов 70/20

 

 

Copyright Biznismap. All Rights Reserved.