Biznismap MK

ДАЛИ ВАШАТА ФИРМА ТРЕБА ДА СЕ ПОЈАВУВА НА #1 СТРАНА НА GOOGLE?

  ДАЛИ МОРАМ ДА СЕ ПОЈАВУВАМ НА GOOGLE? 

  

  • Денес целосно е сменет начинот на купување!!!
  • 1.8 милиони луѓе од Македонија секојдневно користат интернет!
  • Прво бараат кој го продава нивниот производ на интернет, се јавуваат и купуваат!
  • За да купат од Вас - МОРА да се појавите на интернет!
  • Во спротиво, за купувачите Вашата фирма теоретски не постои!  

 

2. ШТО ДА НАПРАВАМ ЈАС?

 

 Бизнисмап како напредна платформа за SEO оптмизација може:

сите купувачи кога бараат било кој производ на Google >  да ги донесеме до Вашата фирма и да купат од ВАС а не од КОНКУРЕНЦИЈАТА!

 

         ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ОВА КРАТКО 

    VIDEO 

        И ОДЛУЧЕТЕ ДАЛИ СО BIZNISMAP

       МОЖЕ ДА ЈА ДУПЛИРАТЕ ПРОДАЖБАТА! 

 

   

3. ШТО ДОБИВАТЕ СО BiznisMap?

 

  • ЌЕ БИДЕТЕ ВО ПРВИОТ ИЗБОР НА СИТЕ КУПУВАЧИ!
  • ЌЕ СЕ ЈАВУВААТ КАЈ ВАС А НЕ КАЈ КОНКУРЕНЦИЈАТА!
  • ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА ЌЕ БИДЕ ВАШ ПАЗАР!

 

  

4. ОКОЛУ ЦЕНАТА:

 

 12 години BiznisMap!  

 

Одберете еден од нашите пакет понуди со посебен попуст овој месец!
 

6 МЕС. 12 МЕС.
-28% -30%
350 е. 500 е.
250 е 350 е

  

 

 ИМАТЕ УШТЕ ПРАШАЊА? 

Наше стручно лице од  Biznismap, на едноставен начин ќе Ви одговори на сите Ваши прашања! 

   

Вашата фирма заслужува да доминира на интернет на територија на цела Македонија!

  

 

Со почит, 

 

Мери Миленковска
маркетинг BiznisMap
тел. 070/770 - 055

Бизнис Маркетинг Дооел
Скопје

 

(КЛИКНИ ТУКА)

 

 

Copyright Biznismap. All Rights Reserved.