Biznismap MK

HORTIKULTURA

TOP FIRMI VO MAKEDONIJA

652
BIZNISMAP BULKA - Cvetna gradina
131433.jpg
131433.jpg
131410.jpg
131412.jpg
131413.jpg
131414.jpg
131415.jpg
131416.jpg
131417.jpg
131418.jpg
131419.jpg
131420.jpg
131421.jpg
131422.jpg
131423.jpg
131424.jpg
131425.jpg
131426.jpg
131427.jpg
131428.jpg
131429.jpg
131430.jpg
131431.jpg
131432.jpg
131411.jpg

 

 

БУЛКА

 

ЦВЕТНА ГРАДИНА

 

Продажба на:

  • декоративнио зимзелени садници;
  • листопадни садници;
  • сезонски цветен расад;
  • внатрешни декоративни цвеќиња;

 

Булка располага со италијански керамички саксии - прекрасен дизајн за дома и во двор!

 

Ботаничката градина - расадникот,

се наоѓа во непосредна близина 

на гимназијата Никола Карев во Скопје!

 

 

БУЛКА

 

ЦВЕТНА ГРАДИНА

 

Јави се веднаш
ЈАВИ СЕ ТУКА!tel: 078/388 931 67
ul. Karposhovo Vostanie
02/614 9971

PRODAZBA NA SAKSISKO CVEKE MK, SOBNI CVEKINJA PRODAZBA, PRODAZBA NA CVEKINJA, RASADNIK ZA CVEKINJA SKOPJE, CVEKINJA CENA MK, SAKSISKI CVEKINJA SKOPJE, MAGACIN ZA CVEKE MK, PRODAZBA NA CVEKINJA NA GOLEMO, CVEKUNJA NA MALO SKOPJE, БОТАНИЧКА ГРАДИНА МК, БОТАНИЦКА ГРАДИНА ВО СКОПЈЕ, ПРОДАЗБА НА ЗИМЗЕЛЕНИ САДНИЦИ МК, ПРОДАЗБА НА ЛИСТОПАДНИ САДНИЦИ СКОПЈЕ, СЕЗОНСКИ ЦВЕТЕН РАСАД СКОПЈЕ, КЕРАМИЦКИ САКСИИ СКОПЈЕ МК, BOTANICKA GRADINA SKOPJE, PRODAZBA NA ZIMZELENI SADNICI SKOPJE, PRODAZBA NA LISTOPADNI SADNICI SKOPJE, SEZONSKI CVETEN RASAD SKOPJE, RASADNIK VO SKOPJE, RASADNIK ZA CVEKE SKOPJE MK,

PRODAZBA NA SAKSISKO CVEKE MK, SOBNI CVEKINJA PRODAZBA, PRODAZBA NA CVEKINJA, RASADNIK ZA CVEKINJA SKOPJE, CVEKINJA CENA MK, SAKSISKI CVEKINJA SKOPJE, MAGACIN ZA CVEKE MK, PRODAZBA NA CVEKINJA NA GOLEMO, CVEKUNJA NA MALO SKOPJE, БОТАНИЧКА ГРАДИНА МК, БОТАНИЦКА ГРАДИНА ВО СКОПЈЕ, ПРОДАЗБА НА ЗИМЗЕЛЕНИ САДНИЦИ МК, ПРОДАЗБА НА ЛИСТОПАДНИ САДНИЦИ СКОПЈЕ, СЕЗОНСКИ ЦВЕТЕН РАСАД СКОПЈЕ, КЕРАМИЦКИ САКСИИ СКОПЈЕ МК, BOTANICKA GRADINA SKOPJE, PRODAZBA NA ZIMZELENI SADNICI SKOPJE, PRODAZBA NA LISTOPADNI SADNICI SKOPJE, SEZONSKI CVETEN RASAD SKOPJE, RASADNIK VO SKOPJE, RASADNIK ZA CVEKE SKOPJE MK,

GARDEN CENTAR MK, GARDEN CENTRI VO SKOPJE, GRADINARSKI CENTAR, GRADINARSKI USLUGI, HORTIKULTURA MK, HORTIKULTURNO PROEKTIRANJE, HORTIKULTURNO UREDUVANJE, RASADNICI VO SKOPJE, RASADNICI ZA DRVA VO SKOPJE, RASADNIK ZA CVEKINJA VO SKOPJE, RASADNIK ZA DRVA MK, UKRASNI DRVA, UKRASNI DRVA ZA DVOR, UREDUVANJE NA DVOROVI, UREDUVANJE NA GRADINI, ZIMZELENI DRVA ZA DVOR, ZIMZELENI SADNICI, ZIMZELENI UKRASNI DRVA, ZIVA OGRADA ZA DVOROVI MK, PRODAZBA NA SAKSISKO CVEKE MK, SOBNI CVEKINJA PRODAZBA, PRODAZBA NA CVEKINJA, RASADNIK ZA CVEKINJA SKOPJE, CVEKINJA CENA MK, SAKSISKI CVEKINJA SKOPJE, MAGACIN ZA CVEKE MK, PRODAZBA NA CVEKINJA NA GOLEMO, CVEKUNJA NA MALO SKOPJE, БОТАНИЧКА ГРАДИНА МК, БОТАНИЦКА ГРАДИНА ВО СКОПЈЕ, ПРОДАЗБА НА ЗИМЗЕЛЕНИ САДНИЦИ МК, ПРОДАЗБА НА ЛИСТОПАДНИ САДНИЦИ СКОПЈЕ, СЕЗОНСКИ ЦВЕТЕН РАСАД СКОПЈЕ, КЕРАМИЦКИ САКСИИ СКОПЈЕ МК, BOTANICKA GRADINA SKOPJE, PRODAZBA NA ZIMZELENI SADNICI SKOPJE, PRODAZBA NA LISTOPADNI SADNICI SKOPJE, SEZONSKI CVETEN RASAD SKOPJE, RASADNIK VO SKOPJE, RASADNIK ZA CVEKE SKOPJE MK,

Map

Побарајте го производот и во овие фирми:

Copyright Biznismap. All Rights Reserved.