Biznismap MK
 • ВИЗИР
 • MEGA RADIO 7
 • image

PROIZVODSTVO NA KESI

TOP FIRMI VO MAKEDONIJA

1063
LEMAKS PAK
140207.jpg
140207.jpg
140200.jpg
140201.jpg
140203.jpg
140208.jpg
140209.jpg
140211.jpg
140202.jpg
140199.jpg
140198.jpg
140213.jpg
140206.jpg
140212.jpg
141866.jpg
141870.jpg
141871.jpg
141867.jpg
141868.jpg
141869.jpg
141872.jpg
141873.jpg
141874.jpg
141875.jpg
141876.jpg
141877.jpg
141878.jpg
141879.jpg
141880.jpg
141881.jpg
141882.jpg
141883.jpg
141884.jpg
141885.jpg
141886.jpg
141887.jpg
141888.jpg
141889.jpg
141890.jpg
141891.jpg
141892.jpg
141893.jpg
141894.jpg
141900.jpg
141896.jpg
141897.jpg
141898.jpg
141899.jpg
141901.jpg
141902.jpg

 

 

 

LEMAKS PAK

ПРОИЗВОДСТВО НА ХАРТИЕНИ ВРЕЌИ И КЕСИ

 Since 2000

 

LEMAKS PAK-  компанија работи со високо квалитетни репро материјали, производи кои се препознатливи на пазарот по својот квалитет. Во склоп на компанијата се и графичкиот дизајн и производството на печатени материјали со врвен квалитет.

LEMAKS PAK-  производство и продажба на висококвалитетни:

 

 • НАТРОН ВРЕЌИ
 • КЕСИ ОД НАТРОН ХАРТИЈА
 • КЕСИ СО ПЕЧАТ ПО ВАШ ИЗБОР 

 

Водечка идеја и основно мото на нашата компанија е хартијата како еколошки начин на пакување на производи.

Нашите производи наоѓаат примена во:

 

 • Мелничко-преработувачката индустрија за пакување на брашно и сточна храна,
 • Градежната индустрија за пакување на градежно-прашкасти материјали (абриб, малтер, лепаци и др),
 • Пакување на кондиториски производи,
 • Пакување на ќумур,
 • Кеси за маркети и др. 

 

Одберете ја најдобрата кеса за Вашите производи!
Изработени се од висококвалитетна хартија, издржливи и сигурни за секаков вид на пакувани производи.
Производите се биоразградливи и придонесуваат за заштита на животната средина. 

 

Јавете се веднаш да Ве запознаеме со понудата!

  

 

LEMAKS PAK

ЛИДЕР НА МАКЕДОНСКИОТ ПАЗАР

 

Јави се веднаш
КЛИКНИ ЗА ДА ГО ВИДИШ БРОЈОТtel: 078/660 161 34
ул. Дебарска 36
078/660 160

NATRON VREKI MK, NATRON KESI MK, PROIZVODSTVO NA NATRON VREKI MK, PROIZVODSTVO NA NATRON KESI MK, PRODAZBA NA NATRON KESI MK, PRODAZBA NA NATRON VREKI MK, PRODAZBA NA HARTIENI NATRON KESI NA GOLEMO MK, НАТРОН ВРЕЌИ МК, НАТРОН КЕСИ МК, ПРОИЗВОДСТВО НА НАТРОН ВРЕЌИ МК, ПРОИЗВОДСТВО НА НАТРОН КЕСИ МК, ПРОДАЖБА НА НАТРОН КЕСИ МК, ПРОДАЖБА НА НАТРОН ВРЕЌИ МК, ПРОДАЖБА НА ХАРТИЕНИ НАТРОН КЕСИ НА ГОЛЕМО МК, KESI MK, VREKI ZA SMET MK, VREKI ZA ODPAD MK, KESI ZA MEDICINSKI ODPAD, VREKI ZA MEDICINSKI ODPAD MK, KESI ZA PAKUVANJE MK, PRODAZBA NA KESI MK, PROIZVODSTVO NA KESI SKOPJE, KESI ZA ODPAD MK, KESI ZA ODPADOCI MK, KESI TREGERICI, VREKI ZA GUBRE MK, BUTIK KESI MK, BUTIK KESI MK, HARTIENI KESI MK, PROIZVODSTVO NA KESI SKOPJE, EDNOSLOJNI HARTIENI KESI, DVOSLOJNI HARTIENI KESI, INDUSTRISKI KESI MK, INDUSTRISKI HARTIENI KESI MK, HARTIENI KESI ZA PODAROCI MK, HARTIJA ZA PODAROCI MK, HARTIJA ZA UKRASUVANJE MK, KREP HARTIJA MK, UKRASNA HARTIJA ZA CVEKE MK, UKRASNI KESI MK, UKRASNI HARTIENI KESI MK,

NATRON VREKI MK, NATRON KESI MK, PROIZVODSTVO NA NATRON VREKI MK, PROIZVODSTVO NA NATRON KESI MK, PRODAZBA NA NATRON KESI MK, PRODAZBA NA NATRON VREKI MK, PRODAZBA NA HARTIENI NATRON KESI NA GOLEMO MK, НАТРОН ВРЕЌИ МК, НАТРОН КЕСИ МК, ПРОИЗВОДСТВО НА НАТРОН ВРЕЌИ МК, ПРОИЗВОДСТВО НА НАТРОН КЕСИ МК, ПРОДАЖБА НА НАТРОН КЕСИ МК, ПРОДАЖБА НА НАТРОН ВРЕЌИ МК, ПРОДАЖБА НА ХАРТИЕНИ НАТРОН КЕСИ НА ГОЛЕМО МК, KESI MK, VREKI ZA SMET MK, VREKI ZA ODPAD MK, KESI ZA MEDICINSKI ODPAD, VREKI ZA MEDICINSKI ODPAD MK, KESI ZA PAKUVANJE MK, PRODAZBA NA KESI MK, PROIZVODSTVO NA KESI SKOPJE, KESI ZA ODPAD MK, KESI ZA ODPADOCI MK, KESI TREGERICI, VREKI ZA GUBRE MK, BUTIK KESI MK, BUTIK KESI MK, HARTIENI KESI MK, PROIZVODSTVO NA KESI SKOPJE, EDNOSLOJNI HARTIENI KESI, DVOSLOJNI HARTIENI KESI, INDUSTRISKI KESI MK, INDUSTRISKI HARTIENI KESI MK, HARTIENI KESI ZA PODAROCI MK, HARTIJA ZA PODAROCI MK, HARTIJA ZA UKRASUVANJE MK, KREP HARTIJA MK, UKRASNA HARTIJA ZA CVEKE MK, UKRASNI KESI MK, UKRASNI HARTIENI KESI MK,

NATRON VREKI MK, NATRON KESI MK, PROIZVODSTVO NA NATRON VREKI MK, PROIZVODSTVO NA NATRON KESI MK, PRODAZBA NA NATRON KESI MK, PRODAZBA NA NATRON VREKI MK, PRODAZBA NA HARTIENI NATRON KESI NA GOLEMO MK, НАТРОН ВРЕЌИ МК, НАТРОН КЕСИ МК, ПРОИЗВОДСТВО НА НАТРОН ВРЕЌИ МК, ПРОИЗВОДСТВО НА НАТРОН КЕСИ МК, ПРОДАЖБА НА НАТРОН КЕСИ МК, ПРОДАЖБА НА НАТРОН ВРЕЌИ МК, ПРОДАЖБА НА ХАРТИЕНИ НАТРОН КЕСИ НА ГОЛЕМО МК, KESI MK, VREKI ZA SMET MK, VREKI ZA ODPAD MK, KESI ZA MEDICINSKI ODPAD, VREKI ZA MEDICINSKI ODPAD MK, KESI ZA PAKUVANJE MK, PRODAZBA NA KESI MK, PROIZVODSTVO NA KESI SKOPJE, KESI ZA ODPAD MK, KESI ZA ODPADOCI MK, KESI TREGERICI, VREKI ZA GUBRE MK, BUTIK KESI MK, BUTIK KESI MK, HARTIENI KESI MK, PROIZVODSTVO NA KESI SKOPJE, EDNOSLOJNI HARTIENI KESI, DVOSLOJNI HARTIENI KESI, INDUSTRISKI KESI MK, INDUSTRISKI HARTIENI KESI MK, HARTIENI KESI ZA PODAROCI MK, HARTIJA ZA PODAROCI MK, HARTIJA ZA UKRASUVANJE MK, KREP HARTIJA MK, UKRASNA HARTIJA ZA CVEKE MK, UKRASNI KESI MK, UKRASNI HARTIENI KESI MK,

Map

TOP FIRMI VO MAKEDONIJA