Biznismap MK

 

 

 

KASKO OSIGURUVANJE NA VOZILA, OSIGURUVANJE NA VOZILA, PATNICKO OSIGURUVANJE, POLISA ZA OSIGURUVANJE, PRIJAVA ODJAVA NA VOZILA MK, REGISTRACIJA NA VOZILA, STANICI ZA REGISTRACIJA NA VOZILA, STANICI ZA TEHNICKI PREGLED, TEHNICKI PREGLED NA VOZILA, ZELEN KARTON MK, MEGUNARODNA VOZACKA DOZVOLA MK, VOZACKA DOZVOLA ZA STRANSTVO, DOZVOLA ZA UPRAVUVANJE TUGO VOZILO, IZDAVANJE PROBNI TABLICI, PROBNI TABLICI MK, PROBNI TABLICI SKOPJE

 

СИТЕ КУПУВАЧИ ОД GOOGLE НЕКА ЈА ВИДАТ ВАШАТА ФИРМА! 

БИДЕТЕ И ВИЕ НА НАШАТА ПЛАТФОРМА - BiznisMap

 

САКАМ МОЈАТА ФИРМА ДА ЈА ПРЕДСТАВУВАТЕ НА ПЛАТФОРМАТА BIZNISMAP! 

 

1. Сакам да ме поставите комплет со галерија слики, опис, контакт и жива Google мапа;

2. Сакам сите купувачи од Google да ги насочите / донесете до мојата фирма;

3. Сакам да сум пред конкуренцијата и во првиот избор на купувачите;

 

Јавете се за целосно инфо: маркетинг 070 770 055, лице за контакт: Анета

 

Бизнис Маркетинг Дооел

бул. М.Т.Гологанов бр.70

Скопје, Македонија

Copyright Biznismap. All Rights Reserved.