Biznismap MK

TRANSPORT I SPEDICIJA

TOP FIRMI VO MAKEDONIJA

675
BIZNISMAP E 3 GRUP Dooel
133388.jpg
133388.jpg
133389.jpg
133390.jpg
133391.jpg
133392.jpg

 

E 3 GRUP Dooel

ШЛЕП СЛУЖБА + ПРЕВОЗ НА ВОЗИЛА И ПАТНИЦИ

ВО ЗЕМЈАВА И СТРАНСТВО 

 

Ние сме лиценцирана компанија за транспорт на возила и вршиме брз, сигурен и безбеден транспорт на:

  • нови возила,
  • половни возила или
  • хаварисани возила
  • низ цела Македонија или од и до било која земја во Европа..
  • како и шлеп служба / помош на патишта при дефект на возило!

 

 

Доколку сте купиле свое возило од некоја земја во Европа, јавете се, по одлични услови брзо и сигурно ќе го земеме и донесеме во Македонија!

Инфо: 072/305 - 116

 

E 3 GRUP Dooel поседува и возила за транспорт на патници - јавете се за повеќе детали!!

 

Инфо: 072/305 - 116

 

 

 

 

Јави се веднаш
ЈАВИ СЕ ТУКА!tel: 072/305 - 116 12
Коста Кирков 5 лок.1
ЈАВИ СЕ ТУКА!www.facebook.com...

SLEP SLUZBA MK, SLEP SLUZBA VO SKOPJE, VLECNA SLUZBA VO SKOPJE, VLECNA SLUZBA MK, VLECNA SLUZBA ZA VOZILA MK, POMOS NA PAT MK, PATNA POMOS MK,

SLEP SLUZBA MK, SLEP SLUZBA VO SKOPJE, VLECNA SLUZBA VO SKOPJE, VLECNA SLUZBA MK, VLECNA SLUZBA ZA VOZILA MK, POMOS NA PAT MK, PATNA POMOS MK,

SLEP SLUZBA MK, SLEP SLUZBA VO SKOPJE, VLECNA SLUZBA VO SKOPJE, VLECNA SLUZBA MK, VLECNA SLUZBA ZA VOZILA MK, POMOS NA PAT MK, PATNA POMOS MK, KAMIONSKI TRANSPORT MK, KAMIONSKI TRANSPORT NA AVTOMOBILI MK, KAMIONSKI TRANSPORT NA KOLI MK, KAMIONSKI TRANSPORT NA VOZILA MK, KOPNEN TRANSPORT MK, PARCIJALEN TRANSPORT MK, PREVOZ NA AVTOMOBILI MK, PREVOZ NA KOLI MK, TRANSPORT NA AVTOMOBILI MK, TRANSPORT NA KOLI MK, TRANSPORT NA VOZILA MK, TRANSPORT NA MOTORNI VOZILA MK, PREVOZ NA NOVI VOZILA MK, TRAMSPORT NA NOVI VOZILA MK, TRANSPORT NA HAVARISANI VOZILA MK,

Map

Побарајте го производот и во овие фирми:

Copyright Biznismap. All Rights Reserved.