Biznismap MK

HORTIKULTURA

TOP FIRMI VO MAKEDONIJA

8193
BIZNISMAP LEVIDIA
133106.jpg
133106.jpg
133109.jpg
133102.jpg
133101.jpg
133103.jpg
133104.jpg
133105.jpg
133110.jpg
133111.jpg
133112.jpg
133113.jpg
133114.jpg
133115.jpg
133116.jpg
133117.jpg
133118.jpg
133119.jpg
133120.jpg
133121.jpg
133123.jpg
133124.jpg
133125.jpg
133126.jpg
133127.jpg
133107.jpg
133122.jpg
133108.jpg

 

 

LEVIDIA

Расадник - Garden Centar 

 

Левидиа со својот расадник за овошни садници, матичњаци и гарден центар за хортикултурно уредување е прва странска инвестиција во Р. Северна Македонија која што направи спој помеѓу овоштарството и хортикултурата.
Фирмата е основана во 2012 год со помош на финансиска поддршка од Турција.

 

Создадовме тим од инженери од областа на агрономијата и шумарството и делуваме во неколку области:

 • Продажба на овошен и сертифициран саден материјал;
 • Совети за подигнување на овоштарници;
 • Продажба на декоративни растенија за надворешно уредување;
 • Уредување на дворови, паркови, балкони, тераси и сл;
 • Одржување на тревни површини;
 • Резидба и заштита на растенијата;
 • Шишање на високи огради;
 • Заштита од ерозија со техника hydro-seeding;
 • Проекти за надворешно уредување

 

Кај нас ќе најдете огромен избор на квалитетни садници:

 • ОВОШНИ
 • ЗИМЗЕЛЕНИ
 • КОСКЕСТИ
 • ЈАТКАСТИ
 • БОБИЧАСТИ
 • ТРОПСКИ
 • ЛОЗОВИ САДНИЦИ

 

Гарден центарот Левидиа се наоѓа во Визбегово, на Качанички пат (патот за Косово) на површина од 5.000м2.

Изобилува со секаков вид на саден материјал: овошни садници, декоративни растенија за надворешно уредување, егзотични и тропски растенија, сезонско цвеќе, семиња и друг посадочен материјал.

Исто така ја збогативме програмата со органски и неоргански ѓубрива и препарати за заштита на растенијата. 

Посетете не во нашиот продажен салон – Гарден Центар Левидиа во Визбегово:

https://goo.gl/maps/UBxs7Mz73S6Cxb9J7

 

Повелете, одберете го најдоброто!

 

LEVIDIA

Расадник - Garden Centar 

 

 

Јави се веднаш
ЈАВИ СЕ ТУКА!tel: 02/614 76 59 44
Качанички Пат

OVOSNI SADNICI MK, DEKORATIVNI SADNICI MK, DEKORATIVNI RASTENIJA MK, SEME ZA TREVA MK, TREVNO SEME MK, LOZOVI SADNICI MK, TROPSKO OVOSJE SADNICI MK, BOBICESTO OVOSJE SADNICI MK, JATKASTI SADNICI MK, SEME ZA JATKASTO OVOSJE MK, KOSKESTI SADNICI MK, OVOSNI SADNICI MK, SEME ZA OVOSNI SADNICI MK, ZIMZELENI DRVA MK, ZIMZELEN RASAD MK, ZIMZELENI SADNICI MK, SEME ZA ZIMZELENI SADNICI MK,

OVOSNI SADNICI MK, DEKORATIVNI SADNICI MK, DEKORATIVNI RASTENIJA MK, SEME ZA TREVA MK, TREVNO SEME MK, LOZOVI SADNICI MK, TROPSKO OVOSJE SADNICI MK, BOBICESTO OVOSJE SADNICI MK, JATKASTI SADNICI MK, SEME ZA JATKASTO OVOSJE MK, KOSKESTI SADNICI MK, OVOSNI SADNICI MK, SEME ZA OVOSNI SADNICI MK, ZIMZELENI DRVA MK, ZIMZELEN RASAD MK, ZIMZELENI SADNICI MK, SEME ZA ZIMZELENI SADNICI MK,

OVOSNI SADNICI MK, DEKORATIVNI SADNICI MK, DEKORATIVNI RASTENIJA MK, SEME ZA TREVA MK, TREVNO SEME MK, LOZOVI SADNICI MK, TROPSKO OVOSJE SADNICI MK, BOBICESTO OVOSJE SADNICI MK, JATKASTI SADNICI MK, SEME ZA JATKASTO OVOSJE MK, KOSKESTI SADNICI MK, OVOSNI SADNICI MK, SEME ZA OVOSNI SADNICI MK, ZIMZELENI DRVA MK, ZIMZELEN RASAD MK, ZIMZELENI SADNICI MK, SEME ZA ZIMZELENI SADNICI MK, RASADNIK ZA CVEKINJA VO SKOPJE, CVEKUNJA NA MALO SKOPJE, CVEKUNJA NA MALO SKOPJE, HORTIKULTURNO PROEKTIRANJE, MAGACIN ZA CVEKE MK, PRODAZBA NA LISTOPADNI SADNICI SKOPJE, PRODAZBA NA LISTOPADNI SADNICI SKOPJE, SEZONSKI CVETEN RASAD SKOPJE, SEZONSKI CVETEN RASAD SKOPJE, SEZONSKI CVETEN RASAD SKOPJE, PRODAZBA NA SAKSISKO CVEKE MK, RASADNIK ZA CVEKINJA SKOPJE, КЕРАМИЧКИ САКСИИ СКОПЈЕ МК, СЕЗОНСКИ ЦВЕТЕН РАСАД СКОПЈЕ, CVEKINJA CENA MK, PRODAZBA NA CVEKINJA NA GOLEMO, PRODAZBA NA CVEKINJA NA MALO, RASADNIK ZA CVEKE SKOPJE MK, CVEKINJA CENA MK, GRADINARSKI CENTAR, PRODAZBA NA CVEKINJA, PRODAZBA NA ZIMZELENI SADNICI SKOPJE, SOBNI CVEKINJA PRODAZBA, ПРОДАЖБА НА ЗИМЗЕЛЕНИ САДНИЦИ МК, CVEKINJA CENA MK, SOBNI CVEKINJA PRODAZBA, GARDEN CENTRI VO SKOPJE, HORTIKULTURNO UREDUVANJE, БОТАНИЧКА ГРАДИНА ВО СКОПЈЕ, GRADINARSKI USLUGI, RASADNIK VO SKOPJE, GARDEN CENTAR MK, SAKSISKI CVEKINJA SKOPJE,

Map

Побарајте го производот и во овие фирми:

Copyright Biznismap. All Rights Reserved.